ID: 2031/Јосиф Јосифовски Свештарот 1 Струмица Македонија

POA
Property Details

ID: 2031/Јосиф Јосифовски Свештарот 1 Струмица Македонија

POA
Description

Хотел 4* во центарот на Струмица

Other - Струмица

Се продава хотел Есперанто 4* во центарот на Стримица веднаш на плоштадот Гоце Делчев.
Хотелот е реновиран и отворен во 2015 година, топ ликација со уникатен поглед на центарот на Струмица, супер наместен и спреме за секаков тип на гости. Собите се супер одржувани и наместени, со нови тоалети опремени со туш кабини и се што е потребно за хотел со 4*. Хотелот е сеуште во функција и работи во добра кондиција.
Хотелот располага со 42 соби од кои:
14 еднокреветни соби
16 двокреветни соби
9 твин соби и
3 апартмана
Сите соби се опремени со клима.тв, Wifi тараса,туш и систем отклучување со картичка.
Панорамски ресторант на најгорниот спрат со капацитет од 110 гости опремен со кујна , шанк , маси и столови и неверојатен поглед.
Орворен обезбеден паркинг за 20 возила, затворена гаража под отворениот паркинг во склоп на хотелот. на отворениот простор има и дозвола за градба за дополнителни објекти доколку некој сака да гради. Хотелот има топ лкација и одличен поглед на Струмица.
Сите соби и ходници се послани со теписон, скалите, рецепцијата и лобито со плочки, хотелот има еден лифт кој е во финкција и конструкција во изградба за уште еден панорамски. Сите тоалети се во одлична состојба, како нови. Вратите на секоја соба е со апаратче за картичка, секоја соба си има картичка на отворање, секоја соба има балкон со одличен поглед, исто така во секоја соба има и сензор за прозорците и вратите кога се отвори, климата да се исклучи. Секоја соба има сопствен клима уред за ладење и греење.

Property Features
 • Other
 • 42 bed
 • 3 bath
 • 42 Rooms
 • Built 2015
 • 11 Parking Spaces
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Land is 400 m²
 • New Construction
 • 39 Toilet
 • 10 Garage
 • Carport
 • 20 Open Parking Spaces
 • Remote Garage
 • Secure Parking
 • Dishwasher
 • Built In Robes
 • Workshop
 • Floor Boards
 • Broadband
 • Pay TV
 • Vacuum System
 • Intercom
 • Balcony
 • Deck
 • Courtyard
 • Ducted Heating
 • Ducted Cooling
 • Split System Heating
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced