ID: SA2030/Ленинова 31/1/19 Струмица Македонија

130000€
Property Details

ID: SA2030/Ленинова 31/1/19 Струмица Македонија

130000€
Description

Луксузен стан во центарот на Струмица

Apartment - Струмица

Се продава ликсузен стан во центарот на Струмица спроти Глобал 154 м2 со поглед на булеварот. Станот е изработен и уреден доста луксузно, почнувајки од вратите кои се специјално направени и изработени со стакло, ѕидовите се мачкани со Рафаело Марбал сјајно мазна површина, целито стан е со спуштени плафони уникатно и ексклузино декориратни, подлогата е плочки надворешните прозори и врати се рехау генео со ролетни кои се спуштаат на далинско. Станот располага со три тераси со следниов распоред:
Влезен ходник споен со дневниот простор кој има шанк кујна со мала трпезариска маса, гарнитура (кожена југоекспорт) голема трпезариска маса дневниот простор има две тераси, од него се влегува во гостинсо веце веднаш на влезот, потоа голема бања со када, се влегува во спална соба со кружен лежај и бања во спалната со џакузи, потоа има две детски соби уредени со заеднича тераса и посебна просторија гардеробер. Греење и ладење е со клими инвертер
Зградата има влезна врата која е заклучена и се отвора со код, има лифт кој се активира со чип кој го имаат само станарите. Станот е со комплетни и чисти документи се продава поради заминување во странство.

Property Features
  • Apartment
  • Dishwasher
  • Workshop
  • Floor Boards
  • Pay TV
  • Intercom
  • Spa
  • Balcony
  • Split System Heating
  • Split System Aircon