ID: SA2033/Младинска Струмица Македонија

Sold
Property Details

ID: SA2033/Младинска Струмица Македонија

Sold
Description

Нов стан со два апартмани од 96м2

Duplex Semi-detached Sold - Струмица

Се продава нов стан со два апартмани супер квалитетно направени на одлична локација. Апартманите се доста квалитетно направени и се состојат од дневна со кујна, балкон, спална соба и бања. Ходник ги спојува двата апартмани.
Апартманите се наогаат на втор спрат и имаат одличен поглед, се продаваат заедно. Двата апартмани имаат балкони и добар поглед, по една климена во секој. Нови ПВЦ надворешни врати и прозори, нови медијапан врати, ходникот е со плочки, додека собите се со таркет.

Property Features
 • Duplex Semi-detached
 • 2 bed
 • 2 bath
 • 4 Rooms
 • Built 2020
 • Air Conditioning
 • Floor Area is 96 m²
 • New Construction
 • Ensuite
 • Floor Boards
 • Balcony
 • Deck
 • Split System Heating
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced