ID: SA2030/Ценка Павлова Стримица Македонија

65000€
Property Details

ID: SA2030/Ценка Павлова Стримица Македонија

65000€
Description

Одличен стан од 89м2 до оу Вапцаров

Apartment - Стримица

Се продава стан до ОУ. Вапцаров во одлична кондиција до 89м2 со два балкона и одличен поглед.
Станот е добро одржувам и пристоен, во него сеуште се живее и е веднаш вселив. Подлогата е пархет кој е во одлична состојба исто така има и подрум од 5м2. Станот се наоѓа на четврти спрат на улица Ценка Павлова спроти влезот на училиштето Никола Вапцаров.
Распоредот на станот е следе:
Ходник, остава со тоалет, дневна соба со трпезарија и кујна со балкон, спална, бања, спална со балкон, ходникот ги поврзува сите соби и тоалетите. Станот има супер распоред за сите потреби, подрум од 5 м2.
Квадратурата на станот со подрум е 93м2.

Property Features