ID: SА1019/Ванчо Прќе 61, Штип Македонија

52 000 €
Property Details

ID: SА1019/Ванчо Прќе 61, Штип Македонија

52 000 €
Description

Реновиран стан во строг центар на Штип

Apartment - Штип

Се продава реновиран стан во строг центар на Штип на улица Ванчо Прќе од 55м2, Станот е на приземје реновиран и веднаш вселив, со кујна и тоалет/бања комплетно опремена, со вграден плакар во спалната.
Подлога / пархет
Распоред / Ходник ( нова влезна врата ) , тоалет( реновирано ) , спална соба ( пвц прозори и вграден плакар ) дневна соба, балкон и кујна ( шпорет , аспиратор ) + остава и тараса.
Станто располага со 55м2 корисна површина за живеење + 4 м2 подрум. Станот е реновиран пред 6 години со сменети сите врати и прозори и ролетни, уреден балкон со поглед на едносмерната улица во Штип, улица Ванчо Прќе 61/2/1Property Features
 • Apartment
 • 1 bed
 • 1 bath
 • 3 Rooms
 • 1 Parking Spaces
 • Floor Area is 59 m²
 • Toilet
 • Ensuite
 • Carport
 • Open Parking Spaces
 • Floor Boards
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony