ID: SA1094/Сремски Фронт 15 Штип Македонија

64000€
Property Details

ID: SA1094/Сремски Фронт 15 Штип Македонија

64000€
Description

Реновиран стан во Сењак 2

Apartment - Штип

Се продава реновиран стан од 64м2 со 7 м2 подрум и 34 м2 подкровје во населба Сењак 2 спроти Ицо Брицо, Ориентација Југ. Станот е комплетно реновиран пред 3 години со следниот распоред: ходник, дневна, трпезарија, кујна комплетно опремена, голема тераса, спална, тоалет, поткровје со две соби и вц. Станот се наоѓа на 3ти спрат има надворешна блиндор врата, изолација на ѕидови, нов ламинат со изолација, соларно за топла вода, три клими, Gree во дневната 5,2KW, AUX во спалната 3.5 KW, VIVAX горе 5,5KW, во дневната има гарнитура и клуб маса (по договор може да останат), Трпезасирка маса(по договор може да остане) кујната е опремена со фрижидер, фурна, плотна и машина за садови, во спалната има спална кревет со душек алое вера од комодита, и плакар со клизачи врати, купатилото е реновирано исто пред 3 години има перална и сушара(по договор може да останат), на тератата има ролетна желатин која останува, дигалка за дрва лифт која е монтирата и останува, Нови Алуминиумски врати и прозори со комарници и вариолајт завеси, комплетно заменета ел. инсталација во станот, нема вложувања може веднаш да се вселите.
На имотен лист е 64+7 м2 додека подкровјето не е легализирано но е составен дел од станот со внатрешни скали, покриено со изолациони панели со две децки соби и веце. Станот е во одлична состојба на супер локација, Зградата има сопствен паркинг, уреден влез и подрум со оџак. Во моментот не се живее во него.
Забелешка: Гарнитурата, клуб маса, комода, Трпезариска маса со столови, перална, сушара не се вклучени во цената, но со договор за цена може да останат.

  Property Features
  • Apartment
  • 3 bed
  • 1 bath
  • 5 Rooms
  • Built 2000
  • 1 Parking Spaces
  • Air Conditioning
  • Floor Area is 98 m²
  • Energy Rating A+++
  • Toilet
  • Ensuite
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Dishwasher
  • Floor Boards
  • Pay TV
  • Intercom
  • Balcony
  • Courtyard
  • Split System Heating
  • Split System Aircon
  wehomemk
  Маркетинг
  078 419 995
  032 618 999
  Dream Home
  Маркетинг и Продажба во Штип
  Read More
  [contact-form-7 id=