ID: SH6014/Бел Камен 1, Радовиш Македонија

29000€
Property Details

ID: SH6014/Бел Камен 1, Радовиш Македонија

29000€
Description

Спрат од куќа со посебен влез во Радовиш

House - Радовиш

Се продава спрат од куќа со површина од 100м2 на улица Бел Камен број 1 веднаш до детското игралиште(трансформаторот).
Се работи за прв спрат од семејна куќа кој има посебен влез исто така и заеднички со следниов распоред.
Распоред: Ходник, Тоалет, Две спални соби со голема тераса која е затворена и која има влез од патот(посебниот влез), голема дневна соба со трпезарија и кујна со шанк (се во едно) исто така со голема тераса покриена со тенда.
Подлогата е пархет кој е во добра состојба, генерално спратот е во добра состојба каде со мали корекции може веднаш да се всели. Во куќата исто така има и гаража која оди со спратот и дел од подрум. Подолу на сликите и на видеото може детално да се види реалната состојба на спратот.

  Property Features
  • House
  • 2 bed
  • 1 bath
  • 3 Rooms
  • 2 Parking Spaces
  • Land is 350 m²
  • Floor Area is 100 m²
  • Toilet
  • Ensuite
  • Garage
  • Carport
  • Floor Boards
  • Balcony
  • Fully Fenced