ID: SA1023/Пиринска 75 Штип Македонија

Sold 23,000€
Property Details

ID: SA1023/Пиринска 75 Штип Македонија

Sold 23,000€
Description

Стан на Пиринска

Apartment Sold - Штип

Се продава стан во Штип, улица Пиринска 75 , на убава и мирна локација, на само 2 минути од Angels Cafe. Квадратура на станот е 35 м2 + 4м2 подрумски простор. Станот се продава празен и веднаш вселив.
Подлога : ламинат пред некоја година реден.
Сите прозори и врати внатрешни и надворешни се променети, ПВЦ. Само надворешната врата е за промена.
Распоред: ходник, посебна кујна, тоалет, и 2 спални соби и голем балкон од кој се излегува од двете спални.

Property Features
  • Apartment
  • 2 bed
  • 1 bath
  • Floor Area is 39 m²
  • Floor Boards
  • Pay TV
  • Balcony