ID: SA2010/Тоше Проевски 6/2-40, Струмица Карпош Македонија

45000€
Property Details

ID: SA2010/Тоше Проевски 6/2-40, Струмица Карпош Македонија

45000€
Description

Стан 69м2 нова градба (карпош)

Apartment - Струмица Карпош

Се продава нов стан од 69м2 во новиот станбен комплекс Карпош во Струмица.
Станот се наоѓа на 6ти спрат со вклучено паркинг место во подземната гаража. Зградата е направена од високо квалитетни материјали и високи стандарди со лифт.
Станот е со следниот распоред: Ходник, Остава, Тоалет (наместен со туш кабина, бољер, лавабо и шоља) спална соба, голема дневна со кујна и балкон.
Подлогата е таркет или двоен ламинат (во собите) и плочки во ходникот, оставата и тоалетот.
Агент: Даниела 077 507 556

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Apartment
  • 1 bed
  • 1 bath
  • 2 Rooms
  • Built 2020
  • 2 Parking Spaces
  • Alarm System
  • Floor Area is 69 m²
  • New Construction
  • Toilet
  • Ensuite
  • Garage
  • Carport
  • 2 Open Parking Spaces
  • Remote Garage
  • Floor Boards
  • Balcony