ID: SA2026/Горги Василев Струмица 2400 Македонија

730€/m2
Property Details

ID: SA2026/Горги Василев Струмица 2400 Македонија

730€/m2
Description

Стан во изградба спроти Пиликатник

Apartment - Струмица

Се продава стан во изградба веднаш спроти ресторан Пиликатник во Струмица.
Станот е на први кат со 113м2 од кои 98 м2 внатре и 15м2 балкон. Договорот за градба е до 2024 година со клуч на рака, се планира да се заврши пред предвидениот рок. Целиот проект е составен од две згради со парк помеѓу нив и растојаније од 24 метри, исто така е впишан во предбележување, што автоматски имотниот лист е на име на сопственикот. Станот може да се пренамени и во деловен простор со оглед на тоа што е на први кат.

Property Features
 • Apartment
 • 3 bed
 • 1 bath
 • Built 2024
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Land is 1,000 m²
 • Floor Area is 113 m²
 • New Construction
 • Toilet
 • Ensuite
 • Secure Parking
 • Floor Boards
 • Balcony
 • Deck
 • Courtyard
 • Outdoor Entertaining
 • Fully Fenced