ID: SA1036/Тодор Чучков 10 Штип Македонија

Sold
Property Details

ID: SA1036/Тодор Чучков 10 Штип Македонија

Sold
Description

Стан во зграда Промаја Штип

Apartment Sold - Штип

Се продава наместен стан во зградата Промаја во Штип со 103м2.
Станот е во одлична кондиција веднаш вселив со одличен поглед и супер локација.
Распоред: Ходник, дневна со трпезарија и кујна, остава во кујната со котел за парно, перална и машина за садови, спална соба со балкон, детска соба со остава. Подлогата е пархет, сите надворешни прозори и врати се ПВЦ. Станот се продава со парно и котел на пелети Алфаплам од 25КВ, има две клими во дневната оска(аголна) инвертер и во спалната, осанатиот мебел исто така останува, како комплет спална соба, кожна гарнитура, трпезариска маса и слично.
Станот на имотен лист е 74м2 (68мстан и 6м2 подрум) но во него не се влезени терасите и подкровните делови кои се составен ден од станот. Фактичката состојба според премерот кој е направен 18.01.2022 станот е со следнава квадратура: корисна станбена површина 80м2, балкони 13,5м2 и подрум 10м2. Со елаборатот ќе се направи нов имотен лист со реалната површина.

Property Features
 • Apartment
 • 2 bed
 • 1 bath
 • Built 1995
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Floor Area is 103 m²
 • Ensuite
 • Open Parking Spaces
 • Floor Boards
 • Broadband
 • Pay TV
 • Balcony
 • Hydronic Heating
 • Split System Aircon