ID: SH3024/Долна Враштица, Радовиш Македонија

47000€
Property Details

ID: SH3024/Долна Враштица, Радовиш Македонија

47000€
Description

Викендица на езеро Мантово

Villa - Радовиш

Се продава доста добро уредена викендица на Езерото Мантово веднаш до водата, Долна Враштица во место викано Смиљо Селиште веднаш до езерото на неполни 50 метри. Викендицата е приземје и поткровје легализирана 37м2 со парцела од 877м2, целото тоа го има уредно на имотен лист, освен поткровните соби кои не се внесени
Рарпоред: Приземјето има салон со кујна кревет и тоалет, со тераса и настрешница, додека на поткровието има две спални со веце. Вилата има струја, има бушотина за вода со пумпа и технички исправна вода за пиење.

Property Features
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=