Property in Неизградено Градежно

Градежно Земјиште во Дабиље

Се продава градежно земјиште пред село Дабиље веднаш до патот...Read More→

POA

Атрактивно Градежно Земјиште во Штип

Се продава атрактивно градежно земјиште во населба горна Станица –...Read More→

40€/m2

Атрактивна градежна парцела

Се продава атрактивно градежно неизградено земјиште во с. Робово веднаш...Read More→

POA

Градежно земјиште во Таринци на самиот пат

Се продава градежно неизградено земјиште во село Таринци веднаш до...Read More→

13€/m2

Градежно неизградено земјиште во Штип

Се продава градежно неизградено земјиште во Штип.Локација: Ново село, во...Read More→

10€/m2