ID: SH1062/Каваклија Штип Македонија

180000€
Property Details

ID: SH1062/Каваклија Штип Македонија

180000€
Description

Вила со 2 декар на атрактивна локација Сутлак

House - Штип

Се продава ново изградена вила/куќа од 200м2 со нива 2 декари на супер атрактивна локација во месноста Сујтлак во место викано Каваклија. Вилата е комплетно опремена градба 2020 со енергетски ефикасна фасада, нови ПВЦ врати и прозори со ролетни и комарници.
Распоред: двор: Голема капија со паркинг за 4 возила, овоштарник, Приземје: предсобје, отворен простор, дневна трпезарија и кујна, балкон, тоалет, скали за спрат, Спрат: отворен ходник, две спални, бања и голема тераса.
Целата земјена порашина е обработлива на која има околу 100 стебла овошни дрвца кои се наводнувани од природна своја вода на која е поставен целосен дигитализиран систем за водоснабдување, пумпа, филтри за прочистување итн. Приклучено од скоро на водоводот на ЈП Исар. Вилата има струја, своја вода, приклучена на канализација, а наскоро и на водовод. Патот кон вилата е асвалтиран освен последните 50 метри. Во составен дел на куќата има летна кујна затворена, покриен двор со изолациони панели, подрум за печка за греење, и остава за пумпа за дотур на вода.
Ноте: на имотен лист стои квадратурата само од стариот дел кој е 70м2, има проект елаборат и сите потребни документи за поднесување за легализација.

Property Features
 • House
 • 2 bed
 • 2 bath
 • 4 Rooms
 • Built 2020
 • 2 Parking Spaces
 • Alarm System
 • Land is 1,000 m²
 • Floor Area is 200 m²
 • New Construction
 • Toilet
 • Ensuite
 • Garage
 • Carport
 • 3 Open Parking Spaces
 • Secure Parking
 • Workshop
 • Floor Boards
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Deck
 • Courtyard
 • Outdoor Entertaining
 • Shed
 • Open Fire Place
 • Fully Fenced