ID: RB2032/Свештарот 1 Струмица 2400 North Macedonia

POA
Property Details

ID: RB2032/Свештарот 1 Струмица 2400 North Macedonia

POA
Description

Cafe bar во центарот на Струмица

Flat - Струмица

Се издава кафе бар кој се наоѓа во срцето на Струмица со прекрасен панорамски поглед. Локалот е сместен во хотел Есперенто или вендаш над Плоштадот, има прекрасен поглед, голема тераса со стаклен излог и покриено со пергола од 2 страни. Влезот од леблебеџиска улица на првио кат.

Деловниот простор е со површина од 300м2 и во моментов располага со следново: слезна врата ходник со два тоалета, машки/женски, влезна врата во главниот простор, има два шанка од кој еден голем опремен исто така и простор за кујна, сите елементи се росвајт, целата површина е отворена од две страни има стаклен излог кој е со алуминиумски клизачи врати, покриено е со две перголи на далинско (има можност да се направи и тераса за пушачи од 130 м2 која е со бродски под која е исто така оградена со алуминиумска ограда и стакло). Објектот се издава со осветлување, озвучување, парно греење на пелети со 2 фен којлери и вентилација. (има можност за издавање и со инвентар, маси и столови).

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од пет години
– Објектот не се издава са секакви намени (предност имаат ресторант/ ланчбар)
– При издавање се наплаќа наем за пола година
– Сметките за струја, интернет и вода и влез се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.

Property Features
 • Flat
 • Alarm System
 • Floor Area is 300 m²
 • New Construction
 • 2 Toilet
 • Ensuite
 • Furnished
 • Dishwasher
 • Floor Boards
 • Broadband
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Split System Heating
 • Hydronic Heating
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced