ID: RB1008/58 Гоце Делчев, Штип 2000 Македонија

Leased
Property Details

ID: RB1008/58 Гоце Делчев, Штип 2000 Македонија

Leased
Description

Деловен простор во комплекс ПСС/марси

Block Of Units - Штип

Се издава деловен простор на булевар Гоце Делчев 58 во комплексот ПСС/Марси. Просторот е среден, една целина чист простор со површина од 200м2. Голем излог и влезна автоматска врата со две крила, Рампа за утовар истовар, скали и влез за количка или инвалидска патека, тоалет, остава, модерен плафон и осветлување. Во цената е вклучено обезбедување и интернет. Комплекс Псс се наоѓа помеѓу Ваго ресторант и Бензинска пумпа Лукоил во Штип, комплексот е целосно ограден и обезбедуван со сопстевен паркинг, во комплексот има ресторан, игротека, станица за технички преглед, автосервис, автоперална, Форма Нова салон за мебе, салон на Киа автомобили, канцеларии и уште неколку продавници за автоделови и слично.

Услови на изнајмување:
– деловниот простор се изнајмува најмалку на две година
– наемнината се плаќа однапред, месец за месец плус ддв 18%
– сметките за струја и вода се на товар на закупецот
– сите штети од страна на закупецот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок
– дефектите од друга природа се решаваат од страна на сопственикот.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Block Of Units
  • 1 Rooms
  • Alarm System
  • Floor Area is 200 m²
  • Toilet
  • Secure Parking
  • Broadband
  • Intercom
  • Balcony
  • Deck
  • Fully Fenced