ID:RB1016/Кирил и Методи Штип Македонија

100€/месец
Property Details

ID:RB1016/Кирил и Методи Штип Македонија

100€/месец
Description

Се издава деловен простор во центар на Штип

Other - Штип

Се издава деловен простор во центарот на Штип, улица Кирил и Методи (стара чаршија).
Дуќанот е на приземје со излог и тоалет, квадратура 20м2. Просторот е спремен за започнување со работа веднаш.
Локациски е супер сместен во комплексот дуќани Стара Чаршија.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Одржувањето и тековните штети се на товар на наемникот.
– Дефектите од природен карактер во просторот ги решаваме заеднички.

Property Features
  • Other
  • Floor Area is 20 m²
  • Toilet