ID: RB2017/Сандо Масев 4 Струмица Македонија

300€/месец
Property Details

ID: RB2017/Сандо Масев 4 Струмица Македонија

300€/месец
Description

Се издава дуќан во Струмица на центарот

Unit - Струмица

Се издава деловен простор во центарот на Струмица, Леблебиџиска улица наспроти Дукат.
Дуќанот моментално е во функција, каде работи бутик долго време, има две простории, една главна од 40 м2 и помошна од 10 м2 како канцеларија или може да се пренамени по желба.
Деловниот простор може да се користи за повеќе намени, локацијата е доста добра, доколку новиот закупец има желба за реконструкција и слично, има простор за договор.

Услови за изнајмување:
– Дуќанот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Unit
  • 1 Rooms
  • Floor Area is 50 m²
  • Furnished