ID: RH1006/10 Цвета Јованова, Штип 2000 Македонја

160€/месец
Property Details

ID: RH1006/10 Цвета Јованова, Штип 2000 Македонја

160€/месец
Description

Спрат од куќа во штип 80м2 (наместен кај Туш)

House - Штип

Се издава наместен спрат од куќа на улица Цвета Јованова 10, во близина на Туш.
Куќата е наместена и опремена за живеење, има нова спална, кујна со проточна чешна за топла вода, шпорет и фрижидер. Дневна со трпезарија, трпезариска маса со 4 стола и тросед, двосед и фотеља, телевизор кебелска и интернет.

Услови за изнајмување:
– Станот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци
– Сметките за струја, интернет и вода се плаќаат однапред со депозит (подоцна на 3 месеци се прави пресек и се порамнуваат сметките)
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • House
  • 1 bed
  • 1 bath
  • 2 Rooms
  • 1 Parking Spaces
  • Floor Area is 80 m²
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Furnished
  • Balcony
  • Open Fire Place

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *