Property in Нива/Лозје

Земјиште во Николиќ Дојранско Езеро

Се продава земјоделско земјиште во село Николиќ на брегот на...Read More→

10€/m2

Земјиште на супер локација во Штип

Се продава земјиште Штип со поврашина од 39201 м2, поделено...Read More→

15 €/м2