ID: GS3005 Калинка НиколиЌ, Н. Дојран Македонија

10€/m2
Property Details

ID: GS3005 Калинка НиколиЌ, Н. Дојран Македонија

Commercial
10€/m2
Description

Земјиште во Николиќ Дојранско Езеро

- Н. Дојран

Се продава земјоделско земјиште во село Николиќ на брегот на Дојранското Езеро, располага со површина од 1242 м2 на имотен лист, со чита документација. Земјиштето се наоѓа на околу 1000 метри од езерото и на 100 метри од црквата Св. Ѓорѓи.

Property Features
Commercial