ID: GS1009 Таринци Штип Македонија

13€/m2
Property Details

ID: GS1009 Таринци Штип Македонија

Commercial
13€/m2
Description

Градежно земјиште во Таринци на самиот пат

Commercial - Штип

Се продава градежно неизградено земјиште во село Таринци веднаш до патот кој води кон Карбинци.
Парцелата се наоѓа во општина Карбинци во село Таринци веднаш со самиот пат кој води кон Карвинси и кон селото Таринци. Се работи за рамно место и парцела со правоаголна форма со површина од 5000м2, местото е погодно за повеќе намени. На 100 метри од парцелата има градинка додека на 300 метри се наоѓа бензинската пумпа НБ.
Напомена:
Парцелата се продава цела и не се дели на повеќе парцели.
Цената е 13*5000= 65000€

    Резервирај Тура