ID: SB2028/Индустриска зона Транзитен пат Струмица Македонија

120€/м2
Property Details

ID: SB2028/Индустриска зона Транзитен пат Струмица Македонија

120€/м2
Description

Деловен објект 1500м2 и плац 4500м2 Струмица

Warehouse - Струмица

Се продава деловен објект во Струмица, Индустриска зона транзитен пат, позади новата автобуска станица.
Објектот во моментот е во функција има фабрика која работи, може да се погледне во секој момент.
Зградата е со површина од 1500м2, додека плацот 4500м2.
Цената на објектот е 120€/м2 или 540000€
Постои и можност за издавање 10€/m2 или 4500€

Property Features
 • Warehouse
 • 1 bed
 • 1 bath
 • 2 Parking Spaces
 • Land is 4,500 m²
 • Floor Area is 1,500 m²
 • Toilet
 • Ensuite
 • Garage
 • Carport
 • 5 Open Parking Spaces
 • Fully Fenced