ID: SB1032/Партизанска ББ, Штип Македонија

1600€/м2
Property Details

ID: SB1032/Партизанска ББ, Штип Македонија

1600€/м2
Description

Деловен простор позади Angels cafe

Unit - Штип

Се продава деловен простор позади Angels Cafe од 25м2 на улица Партизанска ББ. Деловниот простор е во Ламела А на први спрат, отворена една просторија. Просторот е погоден за повеќе намени, ( деловно работење , здраствена ординација и сл. ) има паркинг места пред зградата. Има два тоалета , еден за клиенти , еден за персоналот.

Property Features