ID: SA1003/Добре Радосављев 26, Штип 2000 Македонија

Sold 72,500€
Property Details

ID: SA1003/Добре Радосављев 26, Штип 2000 Македонија

Sold 72,500€
Description

Екстра квалитетен стан во центар на Штип

House Sold - Штип

Се продава стан нова градба во центарот на Штип изграден од најквалитетни материјали внатре и однадвор.
Станот се наоѓа на улица: Добре Радосавлев 26 на само 5 минути од Трговскиот центар и од строгиот центар на Штип. Премногу блиску до центарот и премногу мирно место за живеење.
Станот поседува:
Проспера блиндор влезна врата, проспера внатрешни полни врати, шпански плочни во ходник и тоалет, ламинат од 10 мл. со претходна изолација. Рехау Генео ПВЦ прозори со 3 стакла од екстра квалитет. Надворешната градба е со термо блок 25 цм и термо изолација 10 цм ( Енергетска ефиканост на највисоко ниво). Елементите во Бањата се вклучени во цената (лавабо со огледало, шоља, када и бољер)
Инсталација за парно во цел стан, поврзана од први спрат и кабел за термометар. Балкон од 10 м2 со стаклена инокс ограда. Станот е на трети спрат со домофон на влезна врата и прекрасен поглед на Штип. Вкупната површина на станот е 89м2.

Property Features
 • House
 • 2 bed
 • Built 2020
 • Alarm System
 • Land is 194 m²
 • Floor Area is 89 m²
 • Energy Rating А+++
 • New Construction
 • Toilet
 • Open Parking Spaces
 • Balcony
 • Gas Heating
 • Fully Fenced