ID: SH1037/Јоаким Стојков 27 Штип Македонија

Sold 38,000€
Property Details

ID: SH1037/Јоаким Стојков 27 Штип Македонија

Sold 38,000€
Description

Се продава куќа позади Урбаниста 90м2

House Sold - Штип

Се продава куќа со добра локација кај градската црква позади хотел Урбаниста на улица Јоаким Стојков 27. Куќата е во добра кондиција, со дрвени прозори и ролетни, има 90 м2 корисна површина и 20 м2 подрум со следниов распоред.
Приземје: предсобје, тоалет, спална, дневна. Подкровје: спална и детска соба со голема тераса. Во куќата во моментот се живее и добро се одржува. Имотот има имотен лист и сите потребни документи.

Property Features