ID: SH2040/Прилепска 18 Струмица 2400 North Macedonia

165000€
Property Details

ID: SH2040/Прилепска 18 Струмица 2400 North Macedonia

165000€
Description

Супер Куќа во Струмица над дистрибуција

House - Струмица

Се продава куќа на супер локација во центарот на Струмица до Дистрибуција, на улица Прилепска. Куќата е во одлична состојба, опремен, наместена со дворно место, подрум и остава со паркинг место за 2 возила. Куќата е со чист имотен лист и спремна за вселување. Куќата е на 3 спрата и подкровје кое е во имотен лист, сите останати 3 спрата се опремени со инвентар и покуќнина. Сите врати и прозори во куќата се ПВЦ нови, влезните врати се сигурноси блиндор врати, секој спрат има сопствена електрична инсталација со автоматски осигурувачи, Распоредот на секој спрад е следен:
Ходник, дневна со куна и трпезарија, две спални соби и бања, (приземје, први и втори спрат, додека подкровието е целосно отворено, со доведена водена и електрична инсталација, спремно да се уреди по сопствена желба). Куќата има двор со голем подрум, остава за дрва и слично и над него покриен паркинг за 2-3 возила.

Property Features