ID: SH2034/Босилово, Струмица Македонија

Sold
Property Details

ID: SH2034/Босилово, Струмица Македонија

Sold
Description

Куќа во Босилово со голем двор до патот

House Sold - Струмица

Се продава куќа со имот во село Босилово. Куќата се наоѓа на почетокот на Босилово од десна страна до болницата со пат до истата. Површина на куката е 265м2 на два спрата, со дворно место од двете страни, напред и позади- вкупно 1.145м2. Во дворот на куката има и штала за одгледување на стока. Според новиот УП пред куќата ќе се гради пат кој ќе води до болницата. Куката поседува чист имотен лист и целокупна документација.

Property Features