ID: SA2023/Генерал Борко Поцков, Струмица Македонија

Sold
Property Details

ID: SA2023/Генерал Борко Поцков, Струмица Македонија

Sold
Description

Квалитетен Мазонет на супер локација

Apartment Sold - Струмица

Се продава стан на два спрата или Мезонет нова квалитетна градба од 130м2 на супер локација.
Становите се квалитента градба со вградено подно греење, термоизолација, пвц врати и прозори, подлога плочки и пархет.
Мезонет – Распоред:
Голема дневна со трпезарија и кујна, балкон и скали за втор спрат.
Втор спрат: 3 спални соби и 2 тоалета.
Станот комплетно се очекува да биде завршен за четири месеци од сега.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Apartment
  • 3 bed
  • 2 bath
  • 4 Rooms
  • Built 2021
  • Air Conditioning
  • Alarm System
  • Floor Area is 130 m²
  • New Construction
  • Toilet
  • Open Parking Spaces
  • Floor Boards
  • Balcony
  • Hydronic Heating