ID:SA5011/4 Есперанто, Скопје Порта Влае 1000 Македонија

Sold
Property Details

ID:SA5011/4 Есперанто, Скопје Порта Влае 1000 Македонија

Sold
Description

Нов стан во Влае 88м2 со паркинг место

Apartment Sold - Скопје Порта Влае

Се продава нов стан во населба Влае – Порта Влае на одлична локација.
Станот располага со површина од 88м2, на втори спрат со следниов распоред.
Распоред: ходник, два тоалета, три спални соби и голема дневна соба со кујна и балкон.

Станот е доста квалитетна градба со вклучено паркинг место во цената, веднаш пред зграда. Подлогата е со таркет кој ќе се постават по избор на новиот сопственик, додека во ходникот, кујната и тоалетите се поставени плочки.

  Property Features
  • Apartment
  • 3 bed
  • 2 bath
  • 4 Rooms
  • Built 2020
  • Alarm System
  • Floor Area is 88 m²
  • New Construction
  • 2 Toilet
  • Open Parking Spaces
  • Secure Parking
  • Floor Boards
  • Balcony