ID: SH2044/Никола Тесла 33 Струмица Македонија

135000€
Property Details

ID: SH2044/Никола Тесла 33 Струмица Македонија

135000€
Description

Се продава Куќа до полицијата во Струмица

House - Струмица

Се продава куќа со дворно место веднаш спроти новата полицијата во Струмица. Куќата има чист имотен лист, на два спрата со површина од 144м2 и дворно место од 333м2. Куќата е во добра состојва со следниот распоред:
Приземје: предсобје, голема соба (споени две во една), тоалет и дневна со кујна.
Спрат: Предсобје, две спални, тоалет и дневна со кујна сите соби имаат тераси.
Куќата има и подрум, подкровје и доста голем двор. Пристапот до објект е доста лесен, мирна населба, а близу до строг центар, на само 50 метра има супер маркет,.

    Property Features