ID: SA5012/Петар Дељан 9, Скопје Кисела Вода Македонија

Sold
Property Details

ID: SA5012/Петар Дељан 9, Скопје Кисела Вода Македонија

Sold
Description

Стан во Кисела Вода 69м2

Apartment Sold - Скопје Кисела Вода

Се продава стан во Кисела Вода на улица Петар Дељан, високо приземје со два балкона и одличен распоред.
Зградите се квалитетна градба, распоредот може и да се корегира без никаков проблем, празен е и спремен за средување по желба на новиот сопственик, има нова влезна врата, влезот е со нова ПВЦ врата и станот е прв стан веднаш од влезот.
Распоредот на станот е следен: Ходник отворен со дневна со кујна и остава, две спални соби и тоалет, има два балкона кои гледаат на две те страни источна и западна страна, има одлична светлина.

  Property Features
  • Apartment
  • 2 bed
  • 1 bath
  • 3 Rooms
  • Floor Area is 69 m²
  • Toilet
  • Ensuite
  • Open Parking Spaces
  • Balcony