ID: SA2013/Булевар Маршал Тито, Струмица Македонија

Sold 33,000€
Property Details

ID: SA2013/Булевар Маршал Тито, Струмица Македонија

Sold 33,000€
Description

Стан во Струмица Центар 59м2 до Тинекс

Apartment Sold - Струмица

Се продава стан во центарот на Струмица позади Тинекс на Булевар Маршал Тито, зграда 1, влез 1, кат 2 со површина од 59м2. Во станот се живееше до неодамна, и е во добра состојба, подлогата е пархет во одлична кондиција, убав распоред.
Распоред: ходник, тоалет, спална, кујна со балкон, дневна, источна страна.
Станот се продава како што е на сликите и видеото, наместен. Со станот оди и подрум и лимена гаража.
Исто така дворот на зградата е заграден со врата и сопствен паркинг само за станарите. Дворот од едната страна излегува на Булевар Маршал Тито до Тинекс, додека со кола се влегува од задниот влез.

    Резервирај Тура


    Property Features