ID: SA2022/Генерал Боро Поцков, Струмица Македонија

Sold
Property Details

ID: SA2022/Генерал Боро Поцков, Струмица Македонија

Sold
Description

Супер нов стан на супер локација

Apartment Sold - Струмица

Се продава супер стан на супер локација во Струмица од 80м2. Станот е нова градба која е во завршна фаза и за 4 месеци ќе биде спремен за вселување. Становите се квалитента градба со вградено подно греење, термоизолација, пвц врати и прозори, подлога плочки и пархет.
Приземје – Распоред:
Ходник од кој се влегува во сите простории, голема дневна со трпезарија и кујна со балкон во Г и излез од две страни, две спални соби, тоалет и остава. Две паркинг места во склоп на зградата.

Забелешка:
Балконот на станот се наплака 200€/м2 или 60м2 за 12000€
Паркинг местото се наплака 3000€ (едно плакате добивате две)

Вкупна цена на станот е 69400€

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Apartment
  • 2 bed
  • 1 bath
  • Built 2021
  • Air Conditioning
  • Floor Area is 80 m²
  • New Construction
  • Toilet
  • 2 Open Parking Spaces
  • Floor Boards
  • Balcony
  • Deck
  • Hydronic Heating
  • Fully Fenced