ID: SH1015/Горни Бунар, Штип 2000 Македонија

55500€
Property Details

ID: SH1015/Горни Бунар, Штип 2000 Македонија

55500€
Description

Вила со стаклена градина наместена и опремена

House - Штип

Се продава Вила наместена со земјиште (пластеник) стаклена градина опремена со цистерна 50 тона, магацин за ѓубре 2 тона, систем капка по капка се автоматизирано и функционално.
Земјиштето е со две парцели, 1824 м2(нива) и 2280 м2(граджено неизградено) и се наоѓа во местото Горни Бунар, веднаш после градските гробишта, земјата се води како градежно неизградено земјиште, додека во моментот се работи како земјоделско, пола пластеници пола нива со систем капка по капка.
Вилата е 115 м2 нова градба, наместена и опремена за живеење, (сеуште се живее во неа), на две нивоа,
приземје: дневна, кујна и тоалет, (комплетно опремени и наместени)
спрат: Две спални соби и балкон, (наместени)
Имотот има имотен лист за станбениот објек и за земјиштето, се продава поради иселување.

    Резервирај Тура


    Property Features