ID: RА1052/Ванчо Прќе Штип Македонија

Leased
Property Details

ID: RА1052/Ванчо Прќе Штип Македонија

Leased
Description

Apartment in Red Black Centar Stip

Apartment - Штип

Се издаван супер наместе стан до 100 м2 во зградата Црвено Црно, на улица Ванчо Прќе (едносмерната).
Наместен и спремн за вселување, во нова зграда на 4ти спрат, супер наместен нов стан со следниов распоред:
ходник, дневна со нова опремена кујна и голема тераса, веце, две спални со балкон и бања. Станот е опремен со клима уред инвертер, нова кујна со перална за садови, фрижидер, плотна за готвење и рерна. Зградата има лифт, има безбедносна врата со тоќен каде можат само станарите да влезат со домофон.

Услови за изнајмување:
– Станот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци
– Сметките за струја, интернет и вода се плаќаат однапред со депозит (подоцна на 3 месеци се прави пресек и се порамнуваат сметките)
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.
– Домашни миленици не се дозволени.

Property Features
 • Apartment
 • 2 bed
 • 2 bath
 • Built 2010
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Floor Area is 100 m²
 • Energy Rating А+++
 • New Construction
 • Furnished
 • Dishwasher
 • Floor Boards
 • Broadband
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Split System Heating
 • Split System Aircon
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=