ID: RB1009/Тошо Аросв, Штип 2000 Македонија

Leased
Property Details

ID: RB1009/Тошо Аросв, Штип 2000 Македонија

Leased
Description

Деволен Простор во строг центар на Штип

Studio - Штип

Се издава деловен простор од 20м2 во строгиот центар на град Штип.
Просторот е на две нивоа има тоалет со излог од две страни, реновиран и спремен за работа. Се наоѓа на улица Тошо Арсов веднаш до Безистенот воподвозник кој излегува на едносмерната улица Ванчо Прќе.

Услови на изнајмување:
– деловниот простор се изнајмува најмалку на една година
– наемнината се плаќа однапред, месец за месец плус ддв 18%
– сметките за струја и вода се на товар на закупецот
– сите штети од страна на закупецот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок
– дефектите од друга природа се решаваат од страна на сопственикот.
– при потпишувањето на договорот се плаќа и депозит од еден месец или првата уплата треба да биде за два месеци
(депозитот ќе се анулира на крајот на договорот односно ќе се искористи за последната месечна наемнина)

  Резервирај Тура






  Property Features
  • Studio
  • 2 Rooms
  • Floor Area is 20 m²
  • Toilet
  • Deck