ID: RB2022/Невена Стојкова, Струмица 2400 North Macedonia

200€/месец
Property Details

ID: RB2022/Невена Стојкова, Струмица 2400 North Macedonia

200€/месец
Available from now
Description

Деловен простор (канцеларија) во центар на Струмица

Studio - Струмица

Се издава канцеларија во центарот на Струмица веднаш над домот на Културата на улица Невена Стојкова. Канцеларијата е супер опремена и уредена, има големо биро со кожена гарнитура, опремена кујна и опремено купатило со туш кабина. Располага со алуминиумски излог и вариолајт завеси. Канцеларијата има и два влеза, еден од излогот напред, еден од влезот на зградата.

Property Features
  • Studio
  • 1 bath
  • Air Conditioning
  • Alarm System
  • Land is 45 m²
  • Open Parking Spaces
  • Furnished