ID: RH1011/Јоаким Стојков 30, Штип Македонија

Leased
Property Details

ID: RH1011/Јоаким Стојков 30, Штип Македонија

Leased
Description

Спрат од куќа спроти градската црква

House - Штип

Се издава наместен спрат од куќа на улица Јаким Стојков 30, веднаш спротив градска црква „Св. Никола“ или позади хотел Урбаниста.
Куќата е наместена и опрема за живеење и е со убав рaспоред. Спратот има површина од 100 м2, има посебен влез, интернет, кабелска и посебен струјомер. Станот е реновиран, подот во ходникот е плочки во собите е ламинат.
Ходник ,
Спална 1 ( Француски лежај )
Спална 2 ( Тросед , клуб масичка , табуретки, Тв, интернет , клима )
Дневна со тросед , клуб масичка и трпезарија и кујна ( фризидер, електрична плотна )
Тоалет ( Перална )
Станот е погоден за фамилија или за тројца студенти каде сите би биле во посебни соби, додека капацитет има за повеќе.
До станот има пристам со автомобил и паркинг место исто така и краток пат по скали кои водат од станот веднаш до мостот.

Услови за изнајмување:
– Куќата е изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • House
  • 2 bed
  • 1 bath
  • 3 Rooms
  • Air Conditioning
  • Ensuite
  • Open Parking Spaces
  • Furnished
  • Floor Boards
  • Pay TV
  • Intercom
  • Split System Aircon