ID: RH2036/Димитар Цветинов Струмица Македонија

Leased
Property Details

ID: RH2036/Димитар Цветинов Струмица Македонија

Leased
Description

Спрат од Куќа 100м2 Струмица

House - Струмица

Се издава спрат од куќа со површина од 100м2 со интернет и кабелска телевизија вклучено во цената. Куќата, т.е. спратот е со следниот распоред: Ходник од кој се влегува во сите соби и тоалет, голем дневен простор со огромен балкон, кујна посебно, две спални соби исто со тераси, и тоалет. Станот е наместен и уреден, за плаќање има само струја која треба да си ја плаќаат станарите се грее на клима. Интернет, кабелска телевизија и вода е вклучено во цената.
Куќата е во близина на: ОУ: Никола Вапцаров и градинка – 100 м, ДСУ Никола Карев – 150 м, Кам маркет – 80м.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од една години
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја сетовар на наемникот и се плаќаат месец за месец, додека интернет и вода се вклучени во цената
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.
– Дефектите од инвестиционен карактер во станот ги одстранува сопственикот, додека од карактер за тековно одржување закупецот.

Property Features
 • House
 • 2 bed
 • 1 bath
 • 3 Rooms
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Floor Area is 100 m²
 • Ensuite
 • 2 Open Parking Spaces
 • Furnished
 • Broadband
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Split System Heating
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced