ID: RH1005/28 Пиринска, Штип 2000 Македонија

Leased
Property Details

ID: RH1005/28 Пиринска, Штип 2000 Македонија

Leased
Description

Спрат од куќа на пиринска

House - Штип

Се издава спрат од куќа на улица Пиринска број 28, веднаш спроти кошот во Штип, на 5 минути од центарот на Градот. Куќата е наместена со сите потребни елементи за живеење, 3 соби, кујна и бања, две од собите се со по два кревета, една соба е уредена како дневен престој со тросед и маса, со панели за греење и еден телевизор, има интернет и кабелска. Кујната има фрижидер, перална, мини шпорет и бојлерче. Пред куќата има простор за паркирање на возило.

Услови за изнајмување:
– Станот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци
– Сметките за струја, интернет и вода се должност на станарите и се плаќаат однапред со депозит (подоцна на 3 месеци се прави пресек и се порамнуваат сметките)
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

    Резервирај Тура


    Property Features