ID: RB1029/Ванчо Прќе 62 Штип Македонија

350€/месец
Property Details

ID: RB1029/Ванчо Прќе 62 Штип Македонија

350€/месец
Description

Стан деловен простор во Штип центар

Apartment - Штип

Се издава стан од 100 м2 во центарот на Штип кој е наменет само како деловна просторија, канцеларии и слично. Станот се наоѓа на едносмерната улица во Штип или Улица Ванчо Прќе 62 првиот влез спроти намата (стоковна куќа нама). Станот се издава пред се на странски организации, здруженија, агенции, невладини организации, претствавништва и други, како и домашни со севкупен висок ниво на кридибилност и за подолг временски период.
Станот располага со следниве простории и распоред: Ходни, остава, тоалет, соба со биро, кујна со трпезарија, втора соба со бироа од која се влегува во трета соба. Станот е наместен со нов канцеларски намештај, основни потребни работи има нова клима инвертер.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од една години
– Доколку станот се издаде за повеќе од една години цената ќе биде 300€/месец
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода и влез се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.
– Дефектите од инвестиционен карактер во станот ги одстранува сопственикот, додека од карактер за тековно одржување закупецот.
– Станот не се издава за живеење, студенти или слично.

Property Features