Property in Нова Градба

Нов Двособен стан 6 - БС

Се продава двособен стан од 54м2 со дворно место од...Read More→

1
1
2
850€/m2

нов двособен стан 2 - бс

Се продава двособен стан од 54м2, станот се наоѓа во...Read More→

1
1
1
Sold 45,900€

Нов Двособен стан 3 - БС

Се продава двособен стан од 54м2 со дворно место од...Read More→

1
1
850€/м2