ID: SA2069/Ристо Клепов бб Струмица 2400 Македонија

850€/м2
Property Details

ID: SA2069/Ристо Клепов бб Струмица 2400 Македонија

850€/м2
Description

Нов Двособен стан 3 - БС

Apartment - Струмица

Се продава двособен стан од 54м2 со дворно место од 19м2, станот се наоѓа во новиот станбен објект БС во Струмица спроти Пиликатник. Зградата е во изградба рок на изградба е декември 2025 година, ивеститор е БС Билдинг Гевгелија. Целата зграда се гради по највисоки стандарди и гарантиран квалитет, оваа зграда е една од ретките која има хидроизолација на темелната основа која е големо значење за долгиот век на градбата, исто така ќе има и квалитетна термо и звучна изолација. Становите ќе бидат со комплетно опремено веце/бања, Salamander прозори и врати, блиндор влезна врата, видеофон и се останато што е неопходно за вселување.
Станот со број 3 се наоѓа на приземје западна ориентација со следниот распоред:
1. Ходник – 5,4м2 2. Кујна – 8,6м2, 3. Дневен – 20,5м2, 4. Спална – 15м2, 5. Бања – 4,7м2 6. Двор – 19м2.
Цената на становите е 850€/м2 во изградба до 30 јуни 2024 година, потоа цената ќе биде 890€/м2(или повисока во зависност од пазарната вредност) (цената на двор од становите на приземје е 400€/м2, додека цената за балкон изнесува 850€/м2)
Услови на плаќање без кредит самофинансирање: 30 % од сумата при потпишување на купопродажен договор, остатокот може на 8 рати до декември 2025 година.
Можност за кредитирање преку банка од 10 – 30 години со учество од 10 – 15%.
Комлпетната документација ја подготвуваме ние во агенција, Ваше е само да се потпишете.
Надворешен паркинг простор, јавна порвшина.
Можнос за доплата за паркинг место внатрешна гаража – 6000€/место
Инвеститор: БС Билдинг е етаблирана компанија позната по квалитетни градби во Македонија со свои згради во Дојран, Гевѓелија, Неготино, Струмица ….

Property Features