ID: GS2001 Кел Герен, Василево Струмица 2411 Македониа

31€/м2
Property Details

ID: GS2001 Кел Герен, Василево Струмица 2411 Македониа

Commercial
31€/м2
Description

Градежно земјиште 2371 м2 со одлична локација | Василево

Commercial - Василево Струмица

Се продава градежно земјиште од 2371м2 во општина Василево, Струмица. Земјиштето се наоѓа веднаш до Млекара Јока. На само еден километар од кружниот и Б.П. Макпетрол. Поседува имотен лист со број на парцела поделена на 3 дела, сите една до друга која се гледа на сликите. Сите парцели се продаваат во една целина без делење.

Информации: 077 507 556 – Даниела

Property Features
Commercial