ID: SL2077 Дабиље, Струмица Македонија

POA
Property Details

ID: SL2077 Дабиље, Струмица Македонија

Commercial
POA
Description

Градежно Земјиште во Дабиље

Commercial - Струмица

Се продава градежно земјиште пред село Дабиље веднаш до патот со површина од 1398м2. Земјиштето е на две парцели една до друга, од кои 873 м2 првата парцела до патот се води како градежно земјиште додека другата од 511м2 шуми. Парцелите се продаваат заедно како едно цело, нема можност за одделно или на помала квадратура.

Property Features
Commercial