ID: SH2017/Босилово 48Б Струмица Македонија

Sold
Property Details

ID: SH2017/Босилово 48Б Струмица Македонија

Sold
Description

Супер наместена куќа во Босилово со голем двор

House Sold - Струмица

Се продава самостојна нова супер наместена куќа во Босилово 48Б, место викано Парилка.
Куќата е изградена пред 10 години, се наоѓа во одлична состојба, во неа се живее во мометнов и се подава поради иселување. Стамбена површина за живеење има 240 м2 со помошни простории, како гаража, остави, котлара изнесува 334 м2. Има централно парно греење, на приземјето подно, додека на спратот со радијатори, посебна остава за котелот и друга посебна остава за цистерните за нафта (цистерните се две од по 2 тона). Парцелата е со површина од 720 м2 целосно оградена со извадена жива вода поврзана во чешми за наводнување, исто така куќата е поврзана на градскиот водовот. Куќата поседува комплетно бетонски затворена и покриена септичка јама. Кукаќа е правена по западни стандарди, поседува изолацона фасада стиропор, ПВЦ прозори и врати со следниов распоред.
Распоред:
Ходник, кој има влезна врата за приземје и скали за спрат,
Приземје: Целосно отворен простор со работно катче, дневен престој, кујна и посебна остава за намирници за кујна, посегна спална соба и голем тоалет. Има голем балкон, кој води до заден двој кој има летник и парк, водетно и оградено место за земјоделски култури пластеник. (остава за парно и остава за цистерни за нафта)
Спрат: отворен ходник со две сепариња, остава, гардеробер и две спални соби, исто така има и балкон.
Гаража: самостојна градба гаража со све посебни простории, остава за чување грана, гаража за кола и остава за алат во склоп на гаражата со посебни влезови од дворот.
Дворот е комплетно ограден, има куќичка за куче и маче, летник и фиксна голема сушара.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • House
  • 3 bed
  • 2 bath
  • 5 Rooms
  • 2 Parking Spaces
  • Air Conditioning
  • Land is 720 m²
  • Floor Area is 334 m²
  • Energy Rating А+++
  • New Construction
  • Ensuite
  • Garage
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Remote Garage
  • Secure Parking
  • Workshop
  • Floor Boards
  • Broadband
  • Pay TV
  • Intercom
  • Balcony
  • Deck
  • Courtyard
  • Outdoor Entertaining
  • Shed
  • Split System Aircon
  • Gas Heating
  • Fully Fenced