ID: SA2085/Ристо Клепов ББ Струмица Македонија

850€/m2
Property Details

ID: SA2085/Ристо Клепов ББ Струмица Македонија

850€/m2
Description

Нов Трособен стан С11 - 71м2

Apartment - Струмица

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во новиот станбен објект БС во Струмица спроти Пиликатник. Зградата е во изградба рок на изградба е декември 2025 година, ивеститор е БС Билдинг Гевгелија. Целата зграда се гради по највисоки стандарди и гарантиран квалитет, оваа зграда има хидроизолација на темелната основа која е големо значење за долгиот век на градбата исто така ќе има и квалитетна термо и звучна изолација. Становите ќе бидат со комплетно опремено веце/бања, Salamander прозори и врати, блиндор влезна врата, видеофон и се останато што е неопходно за вселување.
Станот со број 11 први спрат и 19 втори спрат западна ориентација еден над друг со следниот распоред:
1. Ходник – 6,3м2 2. Кујна – 6,5м2, 3. Дневен – 21,6м2, 4. Спална – 13,3м2, 5. Спална – 12,3м2, 6. Бања – 4,7м2, 7. Балкон – 6,5м2. Вкупна површина 71.1м2.

Цената на становите е 850€/м2 во изградба до 30 јуни 2024 година, потоа цената ќе биде 890€/м2(или повисока во зависност од пазарната вредност)
Услови на плаќање без кредит самофинансирање: 30 % од сумата при потпишување на купопродажен договор, остатокот може на 8 рати до декември 2025 година.
Можност за кредитирање преку банка од 10 – 30 години со учество од 10 – 15%.
Комлпетната документација ја подготвуваме ние во агенција, Ваше е само да се потпишете.
Надворешен паркинг простор, јавна порвшина.
Можнос за доплата за паркинг место внатрешна гаража – 6000€/место
Инвеститор: БС Билдинг е етаблирана компанија позната по квалитетни градби во Македонија со свои згради во Дојран, Гевѓелија, Неготино, Струмица ….

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Apartment
  • 2 bed
  • 1 bath
  • 3 Rooms
  • Built 2025
  • 1 Parking Spaces
  • Alarm System
  • Floor Area is 71 m²
  • New Construction
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Secure Parking
  • Floor Boards
  • Broadband
  • Pay TV
  • Intercom
  • Balcony
  • Courtyard
  • Outdoor Entertaining