ID: SA2089/Ристо Клепов бб Струмица Македонија

850€/m2
Property Details

ID: SA2089/Ристо Клепов бб Струмица Македонија

850€/m2
Description

Нов Трособен стан С23 - 71м2

Apartment - Струмица

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во новиот станбен објект БС во Струмица спроти Пиликатник. Зградата е во изградба рок на изградба е декември 2025 година, ивеститор е БС Билдинг Гевгелија. Целата зграда се гради по највисоки стандарди и гарантиран квалитет, оваа зграда има хидроизолација на темелната основа која е големо значење за долгиот век на градбата исто така ќе има и квалитетна термо и звучна изолација. Становите ќе бидат со комплетно опремено веце/бања, Salamander прозори и врати, блиндор влезна врата, видеофон и се останато што е неопходно за вселување.
Станот со број 23 се наоѓа на први спрат источна ориентација еден над друг со следниот распоред:
1. Ходник – 6,3м2 2. Кујна – 6,5м2, 3. Дневен – 21,7м2, 4. Спална – 13,3м2, 5. Спална – 12,3м2, 6. Бања – 4,9м2, 7. Балкон – 6,5м2. Вкупна површина 71.3м2.

Цената на становите е 850€/м2 во изградба до 30 јуни 2024 година, потоа цената ќе биде 890€/м2(или повисока во зависност од пазарната вредност)
Услови на плаќање без кредит самофинансирање: 30 % од сумата при потпишување на купопродажен договор, остатокот може на 8 рати до декември 2025 година.
Можност за кредитирање преку банка од 10 – 30 години со учество од 10 – 15%.
Комлпетната документација ја подготвуваме ние во агенција, Ваше е само да се потпишете.
Надворешен паркинг простор, јавна порвшина.
Можнос за доплата за паркинг место внатрешна гаража – 6000€/место
Инвеститор: БС Билдинг е етаблирана компанија позната по квалитетни градби во Македонија со свои згради во Дојран, Гевѓелија, Неготино, Струмица ….

    Резервирај Тура


    Property Features