ID: SA1008/52 Ванчо Прќе, Штип 2000 Македонија

63000€
Property Details

ID: SA1008/52 Ванчо Прќе, Штип 2000 Македонија

63000€
Description

Стан на едносмерната во Штип

Apartment - Штип

Се продава стан во строгиот центар на Штип од 134 м2 на улица Ванчо Прќе број 52(едносмерната).
Станот е на две нивоа на трети спрат и поткровје, на имотен лист има основно ниво со вкуна површина од 66 м2,
распоред: Ходник, тоалет, 2 спални соби, дневна со кујна и два балкони со поглед кон плоштад слобода и стоковна куќа Нама(едносмерната).
Поткројвето е легализирано впишано на имотен лист со квадратура од 65м2 и сеуште не е уредено. Исто така има и Подрум. Станот е реновирен пред две години со нови пвц прозори и нова влезна врата, има соларен панел и бојлер кој влегува во цената. Станот е во одлична кондиција, во него сеуште се живее, што значи е веднаш вселив, додека второто ниво кое е достапно со кружни скали треба да се оспособи за живеење.

Цена: 470€/м2

Property Features